Luxe paelle Valenciana
Recepten Luxe paella Valenciana Paelle Valenciana. Ben je op zoek naar een recept voor een luxe paella? Deze luxe paella Valenciana is precies wat je zoekt. Kipdrumsticks, chorizo, zalmfilet, kabeljauw:…
Recepten Luxe paella Valenciana Paelle Valenciana. Ben je op zoek naar een recept voor een luxe paella? Deze luxe paella Valenciana is precies wat je zoekt. Kipdrumsticks, chorizo, zalmfilet, kabeljauw:…
Recepten Sliptong met friet en salade Eenvoudig, maar super lekker recept. Sliptongen zijn zeetongen die niet ouder zijn dan 3 tot 4 jaar. Een sliptong weegt gemiddeld 250 gram, van…
Recepten Nasi koening met zoetzure vis Dit recept is met gele rijst (koening) , samen met zoetzure paprika's. Lekker, zeker niet pittig. Dit recept is binnen 25 minuten klaar. Eetsmakelijk!…
Recepten Tonijn op z'n Japans Tonijn op z'n Japans. Door het gebruik van de soja, upon noodles en de sesamzaadjes krijgt de tonijn een Japans tintje. Heerlijk en binnen 20…
Na 29 jaar in gebruik te zijn, 6 dagen per week is er toch echt een einde gekomen aan onze oude visbakoven. Hierin hebben veel visjes gelegen. Ook onze frietjes…
Recepten Viscurry met kokos Voor de heerlijke viscurry met kokos is wijting gebruik. Het lijkt een ingewikkeld gerecht, maar het valt best mee. De kokosmelk maakt het gerecht heerlijk romig.…
Wat heb je nodig 1 rondvis Keukenschaar Schubmes Fileermes Klein keukenmes Keukenpincet Snijplank (liefst eentje van plastic) How to do: fileren van vis How to do: fileren van vis? Bas…
Met vis kun je alle kanten op: stomen, bakken, grillen, frituren, stoven, bereiden in de oven en op de bbq. Wat alle basistechnieken gemeen hebben is dat iedereen het kan.…
Er zijn veel verschillende soorten zeebrasems, de bekendste en meest voorkomende zijn: de Dorade Royale, Dorade Grise (Spondyliosoma cantharus), ook wel zeekarper of gewone zeebrasemgenoemd en de rode zeebrasem die…