• Rolmops, emmer
    • Rolmops, emmer
    • ,
    • Rolmops, emmer

    • 7,95
    • Rolmops in een emmertje, een smaakexplosie in één hap. Deze heerlijke delicatesse biedt zoete en zure tonen, omhuld door de zachte haring. Perfect om te delen met vrienden en familie, of gewoon als smakelijke snack. Een traditionele lekkernij voor liefhebbers van ingelegde vis.
  • Roodbaars filet
    • Roodbaars filet
    • ,
    • Roodbaars filet

    • 5,25
    • per stuk Het visvlees is stevig, met een goede maar niet echt herkenbare smaak. De roodbaars kan goed worden gebakken of gerookt.
  • Roodbaars, rond
    • Roodbaars, rond
    • ,
    • Roodbaars, rond

    • 8,50
    • Per stuk à 600-800 gram Het visvlees is stevig, met een goede maar niet echt herkenbare smaak. De roodbaars kan goed worden gebakken of gerookt.
  • Scheermessen
    • Scheermessen
    • ,
    • Scheermessen

    • 10,95
    • Het scheermes wordt officieel mesheft genoemd en is een tweekleppig schelpdier dat wereldwijd is verspreid. De ensis ensis wordt ook wel het Hollandse scheermes genoemd en deze treft men aan in de wateren van Texel en in de Oosterschelde. Tevens komt dit exemplaar voor in de Atlantische oceaan van Noorwegen tot aan Marokko in de Middellandse zee. Prijs is net…
  • Schelvis filetSchelvis filet
    • Schelvis filetSchelvis filet
    • ,
    • Schelvis filet

    • 2,25
    • Per 100 gram Qua smaak lijkt op die van kabeljauw. Kenners beweren zelfs dat schelvis  met zijn zachte structuur nog lekkerder is.
  • Schol, Rond
    • Schol, Rond
    • , ,
    • Schol, Rond

    • 4,95
    • Per stuk Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden. Hele schol kan het beste gegrild of gebakken worden.
  • Scholfilet
    • Scholfilet
    • ,
    • Scholfilet

    • 3,75
    • Per 100 gram. Het vlees van de schol is mals, zeer smaakvol en ideaal om te bakken of te frituren. Wel kort bakken, anders droogt de schol uit.
  • SliptongSliptong
    • SliptongSliptong
    • ,
    • Sliptong

    • 4,95
    • Per stuk à 150-200 gram De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren worden bereid: bakken, grillen, stomen en stoven.
  • Spekbokking
  • Tarbot, rond met vel
    • Niet op voorraad
      Tarbot, rond met vel
    • , ,
    • Tarbot, rond met vel

    • 6,95
    • Per stuk à 500-600 gram De tarbot word schoon gemaakt en pan klaar gemaakt De smaak van tarbot is erg goed en het vlees is grof van structuur, stevig en wit van kleur. Omdat het visvlees van de tarbot stevig is, leent deze vis zich prima voor veel verschillende bereidingswijzen.