• Alder Chunks 1,5KG
    • Alder Chunks 1,5KG
    • Alder Chunks 1,5KG

    • 9,95
    • Deze Alder chunks geven een heerlijke rooksmaak aan vele gerechten. Roken op elzenhout geeft een delicate nootachtige rooksmaak met een hint van vanille aan uw gerechten welke zeer goed past bij vis en lichtere vleessoorten als gevogelte en varken. Enkele blokjes is al voldoende voor een mooie rooksmaak. Te gebruiken in elke barbecue met deksel. Inhoud ca. 1,5 kg
  • Beech Chips
    • Beech Chips
    • Beech Chips

    • 7,95
    • nhoud ca. 2 L Beukenhout is samen met eiken van oudsher de meest gebruikte houtsoort bij het roken. Het geeft een milde “standaard” rooksmaak die eigenlijk bij alles past, maar in het bijzonder bij varken, kip en vis.   Gebruik voor extra gemak en de wat langere rooksessies een tube smoker of smokerbox. Te gebruiken op elke barbecue met deksel.
  • Beech Chunks 1,5KG
    • Beech Chunks 1,5KG
    • Beech Chunks 1,5KG

    • 8,95
    • nhoud ca. 1,5 kg Deze beech chunks geven een heerlijke rooksmaak aan vele gerechten. Beukenhout is samen met eiken van oudsher de meest gebruikte houtsoort bij het roken. Het geeft een milde “standaard” rooksmaak die eigenlijk bij alles past, maar met name bij varken, kip en vis. Enkele blokjes is al voldoende voor een mooie rooksmaak. Te gebruiken in elke barbecue…
  • Cocktailsaus
    • Cocktailsaus
    • Cocktailsaus

    • 0,201,00
    • Cocktailsaus is een saus op basis van mayonaise. Van oudsher begeleidde deze saus een culinaire Cocktail, zoals een garnalencocktail of krabcocktail.
  • Coquille in schelp
    • Coquille in schelp
    • ,
    • Coquille in schelp

    • 2,25
    • Per stuk De coquille, ook bekend als Sint Jacobsschelp, is met zijn fraai gevormde roze-achtige waaierschelp van 10 centimeter doorsnee een opvallende verschijning. Het zachte ronde visvlees dat de schelp bevat is al eeuwenlang een delicatesse.
  • Coquilles, vlees
    • Coquilles, vlees
    • , ,
    • Coquilles, vlees

    • 1,45
    • Per stuk De coquille, ook bekend als Sint Jacobsschelp, is met zijn fraai gevormde roze-achtige waaierschelp van 10 centimeter doorsnee een opvallende verschijning. Het zachte ronde visvlees dat de schelp bevat is al eeuwenlang een delicatesse.
  • Plaatshouder afbeelding
  • DoradeDorade
    • DoradeDorade
    • , ,
    • Dorade

    • 8,75
    • Per stuk. De Dorade wordt gekweekt in Zuid-Europa en is het hele jaar verkrijgbaar. Deze vis is zeer geschikt om te grillen en wordt vaak bereid op de barbecue
  • Dorade filet
    • Dorade filet
    • , , ,
    • Dorade filet

    • 4,25
    • Dorade, ook bekend als goudbrasem, is een wereldwijd gekweekte vissoort met een rijke smaak. De gekweekte dorade onderscheidt zich door zijn grijze tint en gevorkte staart, terwijl de wilde dorade een opvallende gouden band tussen de ogen heeft. Perfect om te grillen, bakken of stoven, deze vis is geliefd bij fijnproevers wereldwijd. Voor meer informatie en recepten, bezoek onze website.
  • Escargotes
    • Escargotes
    • Escargotes

    • 8,95
    • Escargots, een verrukkelijke delicatesse, bieden een onvergetelijke smaakervaring. Geserveerd met knoflook- en peterselieboter, verrassen ze met hun boterachtige textuur en subtiele smaak. Een smaakvol avontuur voor de culinaire ontdekkingsreiziger. Durf jij het aan?
  • Familiebox DealFamiliebox Deal
    • Aanbieding!
      Familiebox DealFamiliebox Deal
    • ,
    • Familiebox Deal

    • 20,90
    • Haal nu het beste uit onze superdeal! Bij aankoop van 4 porties kibbeling en/of lekkerbekken, ontvangt u de 4de portie gratis.  Betaal slechts 20,90 euro, inclusief gratis friet en saus. Laat ons weten wat u wenst bij uw bestelling. Smaakvol en voordelig genieten! Alleen Geldig op dinsdag t/m donderdag 16:00 en 18:00 
  • Forel
    • Forel
    • , , ,
    • Forel

    • 4,25
    • Per stuk Het vlees van de regenboogforel is schelpachtig en zacht. Het vlees heeft een zoetige geur.  Kenners beweren dat beekforel of zeeforel een betere smaak heeft  dan regenboogforel. Forel kan worden gebakken, gegrild, gestoomd, gerookt en klaargemaakt in de oven of barbecue.
  • Gamba’s gepeld zonder staart