-
- Vis Roken
Alder Chunks 1,5KG
- €9,95
- Deze Alder chunks geven een heerlijke rooksmaak aan vele gerechten. Roken op elzenhout geeft een delicate nootachtige rooksmaak met een hint van vanille aan uw gerechten welke zeer goed past bij vis en lichtere vleessoorten als gevogelte en varken. Enkele blokjes is al voldoende voor een mooie rooksmaak. Te gebruiken in elke barbecue met deksel. Inhoud ca. 1,5 kg
-
- Vis Roken
Beech Chips
- €7,95
- nhoud ca. 2 L Beukenhout is samen met eiken van oudsher de meest gebruikte houtsoort bij het roken. Het geeft een milde “standaard” rooksmaak die eigenlijk bij alles past, maar in het bijzonder bij varken, kip en vis. Gebruik voor extra gemak en de wat langere rooksessies een tube smoker of smokerbox. Te gebruiken op elke barbecue met deksel.
-
- Vis Roken
Beech Chunks 1,5KG
- €8,95
- nhoud ca. 1,5 kg Deze beech chunks geven een heerlijke rooksmaak aan vele gerechten. Beukenhout is samen met eiken van oudsher de meest gebruikte houtsoort bij het roken. Het geeft een milde “standaard” rooksmaak die eigenlijk bij alles past, maar met name bij varken, kip en vis. Enkele blokjes is al voldoende voor een mooie rooksmaak. Te gebruiken in elke barbecue…
-
- Diepvries, Paas Weekend
Black tijger garnaal met kop
- €2,25
- 100 gram
-
- Saus
Cocktailsaus
- €0,20 – €1,00
- Cocktailsaus is een saus op basis van mayonaise. Van oudsher begeleidde deze saus een culinaire Cocktail, zoals een garnalencocktail of krabcocktail.
-
- Paas Weekend, Schaal- en schelpdieren
Coquille in schelp
- €2,25
- Per stuk De coquille, ook bekend als Sint Jacobsschelp, is met zijn fraai gevormde roze-achtige waaierschelp van 10 centimeter doorsnee een opvallende verschijning. Het zachte ronde visvlees dat de schelp bevat is al eeuwenlang een delicatesse.
-
- Kerstspecial, Paas Weekend, Schaal- en schelpdieren
Coquilles, vlees
- €1,45
- Per stuk De coquille, ook bekend als Sint Jacobsschelp, is met zijn fraai gevormde roze-achtige waaierschelp van 10 centimeter doorsnee een opvallende verschijning. Het zachte ronde visvlees dat de schelp bevat is al eeuwenlang een delicatesse.
-
- Schaal- en schelpdieren
Crab (vers)
- Crab kan niet online besteld wordt, alleen per telefoon. Helaas is crab niet altijd op voorraad. Ons telefoonnummer: 0342-490156
-
- Diepvries
Escargotes
- €8,95
- Escargots, een verrukkelijke delicatesse, bieden een onvergetelijke smaakervaring. Geserveerd met knoflook- en peterselieboter, verrassen ze met hun boterachtige textuur en subtiele smaak. Een smaakvol avontuur voor de culinaire ontdekkingsreiziger. Durf jij het aan?
-
- Aanbieding!
- Gebakken vis, Kibbeling/Lekkerbek
Familiebox Deal
- €20,90
- Haal nu het beste uit onze superdeal! Bij aankoop van 4 porties kibbeling en/of lekkerbekken, ontvangt u de 4de portie gratis. Betaal slechts 20,90 euro, inclusief gratis friet en saus. Laat ons weten wat u wenst bij uw bestelling. Smaakvol en voordelig genieten! Alleen Geldig op dinsdag t/m donderdag 16:00 en 18:00
-
- Delicatessen, Forel, Gerookte vis, Verse Vis
Forel
- €4,25
- Per stuk Het vlees van de regenboogforel is schelpachtig en zacht. Het vlees heeft een zoetige geur. Kenners beweren dat beekforel of zeeforel een betere smaak heeft dan regenboogforel. Forel kan worden gebakken, gegrild, gestoomd, gerookt en klaargemaakt in de oven of barbecue.
-
- Gebakken vis, Snacks
Frikandel
- €2,25
-
- Delicatessen, Garnalen, Kerstspecial, Paas Weekend
Gamba’s gepeld zonder staart
- €4,75
- Gepeld, zonder staart Per 100 gram
-
- Delicatessen, Garnalen
Gamba’s in look
- €4,95
- 100 gram
-
- Gebakken vis, Snacks
Garnalenkroket
- €2,50
-
- Diepvries
Garnalenspies
- €2,15
- per stuk
-
- Gebakken vis, Snacks
Gebakken mosselen
- €5,95
- 150 gram
-
- Schaal- en schelpdieren
Gekookte mosselen
- €2,75
- Per 100 gram
-
- Diepvries, Kerstspecial, Paas Weekend
Gepelde garnalen 16/20 (rauw)
- €2,95 – €29,50
- Er zitten er +/- 4 in 100 gram Deze rauwe garnalen hebben een zoete smaak zijn uitermate geschikt om te koken, grillen, bakken, roerbakken of voor op de barbecue. Het verwarmen moet wel heel snel gebeuren, anders worden ze droog. Rauwe gamba's zijn in bijna kokend water of in visbouillon in 3-4 minuten gaar.
-
- Delicatessen, Forel, Overige vis
Gerookte Forel
- €4,95
- Per stuk
-
- Delicatessen, Paas Weekend, Salade
Gerookte zalm salade
- €4,45
- 150 gram
-
- Delicatessen, Gerookte vis, Kerstspecial
Gerookte Zalmbuiken
- €4,95
- 150 gram
-
- Aanbieding!
- Paas Weekend, Schaal- en schelpdieren
Gillerdeau oesters
- €29,95
- Mandje 12 stuks Gillardeau is zonder twijfel een van de meest gerenommeerde oester kwekerijen in Frankrijk. Deze kwekerij wordt geleid door inmiddels de derde generatie, in de persoon van Gerard Gillardeau. Gillardeau heeft over de jaren heen van hun naam een internationaal merk gemaakt.
-
- Kerstspecial, Paas Weekend, Schaal- en schelpdieren
Gillerdeau oesters
- €2,95
- Gillardeau oesters, de crème de la crème onder de zeevruchten. Deze met zorg geselecteerde Franse delicatesse biedt een sublieme smaakervaring, waar ziltigheid en boterzachte textuur samenkomen. Een ware traktatie voor fijnproevers.
-
- Delicatessen, Paas Weekend, Salade
Haringbiet salade
- €4,40
- Per 100 gram
-
- Delicatessen, Paas Weekend, Salade
Haringdille salade
- €3,75
- Per 150 gram
-
- Vis Roken
Hickory Chunks 1,5KG
- €13,95
- Hickory Chunks Inhoud ca. 1,5 kg Deze hickory chunks geven een heerlijke rooksmaak aan vele gerechten. Hickory geeft een zoete, aromatische en stevige rooksmaak die aan bacon doet denken. Het past zeer goed bij varken, maar de rooksmaak is ook stevig genoeg voor Vis, rund en wild. Enkele blokjes is al voldoende voor een mooie rooksmaak.Te gebruiken in elke barbecue met…
-
- Delicatessen, Garnalen, Kerstspecial
Hollandse garnalen
- €6,45
- 100 gram
-
- Delicatessen, Haring en meer
Hollandse nieuwe haring
- €2,75
- Per stuk
-
- Diepvries, Kerstspecial
Huisgemaakte vissoep ‘t Haantje
- €11,95
- Per liter voor 3/4 personen
-
- Gebakken vis, Snacks
Inktvisringen
- €4,75
- per portie
-
- Kabeljauw, Verse Vis
Kabeljauwfilet
- €3,50
- 100 gram Het visvlees van de kabeljauw is stevig maar laat makkelijk los als de vis gaar is. De smaak van kabeljauw is fijn en eindeloos te combineren. Kabeljauw kan goed worden gebakken, gegrild, gestoofd of gekookt. Kabeljauw wordt vaak gebruikt voor klipvis (gezouten en gedroogde vis), stokvis (gedroogde vis) en zoute vis (vis in pekel).Op de kop van de…
-
- Kabeljauw, Kerstspecial, Verse Vis
Kabeljauwhaas
- €3,50
- Per 100 gram Het visvlees van de kabeljauw is stevig maar laat makkelijk los als de vis gaar is. De smaak van kabeljauw is fijn en eindeloos te combineren. Kabeljauw kan goed worden gebakken, gegrild, gestoofd of gekookt. Kabeljauw wordt vaak gebruikt voor klipvis (gezouten en gedroogde vis), stokvis (gedroogde vis) en zoute vis (vis in pekel).Op de kop van…
-
- Gebakken vis, Kibbeling, Kibbeling/Lekkerbek
Kibbeling kabeljauw
- €6,55 – €25,20
- Kibbeling van kabeljauw, een smakelijke verwennerij voor liefhebbers van zeevruchten. Sappige kabeljauwfilet, knapperig gepaneerd en met een vleugje citroen, biedt puur genot in elke hap. Een ware traktatie voor jong en oud.
-
- Delicatessen, hapjes en meer
Kibbeling piri piri saus
- €4,00
- per 150 gram
-
- Saus
Kibbelingsaus
- €0,20 – €1,00
- Kibbelingsaus wordt standaard bij de kibbeling of lekkerbek geleverd.
-
- Saus
Knoflooksaus
- €0,20 – €1,00
- Knoflooksaus kun je bij zóveel verschillende gerechten serveren, en al helemaal als het gaat om snacks zijn er altijd wel liefhebbers van deze pittige saus.
-
- Paas Weekend, Schaal- en schelpdieren
Kokkels
- €19,95
- Netje 1 kg Het vlees van de kokkel is mager en zeer smaakvol. Kokkels zijn makkelijk te verwerken in visschotels zoals paella.
-
- Delicatessen, Paas Weekend, Salade
Krabsurimi salade
- €4,45
- 150 gram
-
- Diepvries, Schaal- en schelpdieren
Kreeft, diepvries
- €19,95
- per stuk
-
- Gebakken vis, Snacks
Kroket
- €2,25
-
- Paas Weekend, Schaal- en schelpdieren
Langoustines
- €2,25
- Per 100 gram Langoustines worden beschouwd als een delicatesse. Het witte visvlees is sappig, lichtelijk zoet en mager. Besprenkel ze met olijfolie en wat fijne kruiden om ze vervolgens onder de grill te leggen: het resultaat is heerlijk.
-
- Gebakken vis, Kibbeling/Lekkerbek, Lekkerbek
Lekkerbekje kabeljauw
- €6,55 – €7,70
- Lekkerbekjes bakken we natuurlijk met echte kabeljauw. Je kan kiezen uit: Remoulade saus, Cocktailsaus, Knoflooksaus, Ravigotesaus, Kibbelingsaus ( standaard ), Mayonaise
-
- Delicatessen, Paas Weekend, Salade
Makreel american
- €4,45
- 150 gram
-
- Makreel, Verse Vis
Makreel filet
- €1,75
- Per filet Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. Makreel kan goed gegrild of gebakken worden
-
- Delicatessen, Makreel, Overige vis
Makreel gestoomd
- €5,50
- vaste prijs
-
- Delicatessen, Gerookte vis, Kerstspecial, Paas Weekend
Makreel naturel
- €4,40
- Per 150 gram
-
- Delicatessen, Kerstspecial, Paas Weekend, Salade
Makreel tuinkruiden
- €4,45
- Per 150 gram
-
- Makreel, Verse Vis
Makreel, rond
- €3,25
- Per stuk 300-400 gram Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. Makreel kan goed gegrild of gebakken worden
-
- Delicatessen, Kerstspecial, Makreel, Overige vis
Makreelfilet peper verpakt
- €4,75
- pet stuk
-
- Vis Roken
Mapje Chips
- €7,95
- Maple (esdoorn) geeft een milde, lichtzoete rooksmaak die perfect combineert met gevogelte, ham en kaas.
-
- Middeltong, Paas Weekend, Verse Vis
Middeltong
- €9,95
- Per stuk à 200-250 gram Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven
-
- Delicatessen, Garnalen
Noorse garnalen
- €4,45
- 100 gram
-
- Vis Roken
Oak Chunks 1,5KG
- €8,95
- Oak Chunks Inhoud ca. 1,5 kg Deze chunks van eikenhout geven een heerlijke rooksmaak aan vele gerechten. Eikenhout is een zeer veelzijdig rookhout dat fantastisch past bij (rood) vlees, maar ook prima samengaat met varken, wild en vis. Het geeft een milde tot stevige rooksmaak die niet te lang blijft hangen. Enkele blokjes is al voldoende voor een mooie rooksmaak. Te gebruiken…
-
- Schaal- en schelpdieren
Oesters (Zeeuwse)
- €2,10
- Per stuk Het neusje van de zalm, de crème de la crème, de Rolls Royce: vele superlatieven worden gebruikt om de smaak van de (Zeeuwse) oester te omschrijven. Bijna alle Zeeuwse oesters komen uit Yerseke, een bedrijvig vissersdorp met de Oosterschelde als achtertuin. Naast de mossel en de Oosterscheldekreeft, nog zo’n heerlijke delicatesse uit Zeeland.
-
- Delicatessen, Gerookte vis, hapjes en meer, Kerstspecial
Palingfilet gerookt
- €8,95
- 100 gram
-
- Gebakken vis, Snacks
Patatje (los)
- €2,25
- per portie
-
- Poon, Verse Vis
Poon, gevild
- €1,75
- per stuk à 125 gram Poon heeft een fijne smaak en is zoet-garnaalachtig. De poon kan goed worden gestoofd, gebakken of gerookt.
-
- Kant-en-klaar
Portobello met zalm
- €5,95
- Per stuk
-
- Aanbieding!
- Kant-en-klaar, Kerstspecial
Portobello met zalm 2 stuks
- €10,00
- 2 voor € 10 euro
-
- Saus
Ravigotesaus
- €0,20 – €1,00
- Ravigote is een saus op basis van vinaigrette (olie en azijn), afkomstig uit de klassieke Franse keuken. Aan de vinaigrette worden kappertjes, tuinkruiden en gesnipperde ui toegevoegd. Lekker bij kibbeling en lekkerbekjes
-
- Saus
Remoulade saus
- €0,20 – €1,00
- Remoulade saus wordt ook wel de kibbeling saus genoemd. Topkwaliteit saus die goed past bij diverse vis gerechten.
-
- Delicatessen, Garnalen
Rivierkreeftjes
- €3,95
- 100 gram
-
- Delicatessen, Overige vis
Rolmops, emmer
- €7,95
- Rolmops in een emmertje, een smaakexplosie in één hap. Deze heerlijke delicatesse biedt zoete en zure tonen, omhuld door de zachte haring. Perfect om te delen met vrienden en familie, of gewoon als smakelijke snack. Een traditionele lekkernij voor liefhebbers van ingelegde vis.
-
- Delicatessen, Haring, Overige vis
Rolmops, groot los
- €2,10
- Per stuk
-
- Paas Weekend, Schaal- en schelpdieren
Scheermessen
- €10,95
- Het scheermes wordt officieel mesheft genoemd en is een tweekleppig schelpdier dat wereldwijd is verspreid. De ensis ensis wordt ook wel het Hollandse scheermes genoemd en deze treft men aan in de wateren van Texel en in de Oosterschelde. Tevens komt dit exemplaar voor in de Atlantische oceaan van Noorwegen tot aan Marokko in de Middellandse zee. Prijs is net…
-
- Schelvis, Verse Vis
Schelvis filet
- €2,25
- Per 100 gram Qua smaak lijkt op die van kabeljauw. Kenners beweren zelfs dat schelvis met zijn zachte structuur nog lekkerder is.
-
- Paas Weekend, Schol, Verse Vis
Schol, Rond
- €4,95
- Per stuk Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden. Hele schol kan het beste gegrild of gebakken worden.
-
- Schol, Verse Vis
Scholfilet
- €3,75
- Per 100 gram. Het vlees van de schol is mals, zeer smaakvol en ideaal om te bakken of te frituren. Wel kort bakken, anders droogt de schol uit.
-
- Delicatessen
Spekbokking
- €2,35
- Per stuk
-
- Niet op voorraad
- Paas Weekend, Tarbot, Verse Vis
Tarbot, rond met vel
- €6,95
- Per stuk à 500-600 gram De tarbot word schoon gemaakt en pan klaar gemaakt De smaak van tarbot is erg goed en het vlees is grof van structuur, stevig en wit van kleur. Omdat het visvlees van de tarbot stevig is, leent deze vis zich prima voor veel verschillende bereidingswijzen.
-
-
- Delicatessen, Paas Weekend, Salade
Tonijn salade
- €4,45
- Per 150 gram
-
- Kerstspecial, Paas Weekend, Tonijn, Verse Vis
Tonijnsteak
- €6,95
- Per 100 gram Een verse tonijn is heerlijk om rauw te eten als sashimi of sushi. Eet je tonijn toch liever bereid, dan kun je ‘m het best grillen of bakken. Door de structuur als door de diep roze kleur heeft het visvlees veel weg van rund- en kalfsvlees en men spreekt dan ook over tonijnsteak of -biefstuk.
-
- Gebakken vis, Snacks
Torpedogarnalen
- €4,50
- per portie
-
- hapjes en meer, Kerstspecial, Salade
Trio van makreel
- €7,25
- Proef onze Makreel Trio - met Amerikaanse salade, Tuinkruiden salade en natuurlijke makreel - perfect voor op toast of brood. Ontdek meer op onze website.
-
- Kerstspecial, Verse Vis
Verse zalmfilet
- €3,50 – €31,50
- Ontdek zalm uit Noorwegen, Schotland en Ierland, waar de natuurlijke omgeving nauwgezet wordt nagebootst voor constante beschikbaarheid en aantrekkelijke prijzen. Wist je dat zalm roken thuis eenvoudig is? Proef de heerlijke roze tint van zalm, geïnspireerd door zijn garnalendieet. En onthoud, "zalmforel" is een fantasienaam. Bezoek visrecepten.nl voor inspiratie en ons assortiment om zelf zalm te roken op onze website.
-
- Verse Vis, Victoriabaars
Victoriabaars filet
- €2,40
- Per 100 gram Het is een stevige vis met dikke filets, goed te gebruiken om te bakken en te grillen. Door zijn structuur en smaak is victoriabaars een prima vervanger voor de kabeljauw. Deze vis soort is iets zoeter van smaak dan kabeljauw en steviger
-
- Gebakken vis, Snacks
Visburger
- €3,75
-
- Gebakken vis, Snacks
Viskroket
- €2,25
-
- Gebakken vis, Snacks
Vispatat
- €4,25
-
- Paas Weekend, Schaal- en schelpdieren
Vongole
- €24,95
- Per netje van 1 kilogram In de maand juli en augustus is het af te raden om vongole te eten, ze zijn dan minder van smaak omdat de temperatuur van het water dan te warm is. Alternatief is dan kokkels Deze prachtige vongole, ook wel gemarmerde tapijtschelp genoemd dankzij de kleur van de venusschelp, vragen om een heerlijk Italiaanse pasta! Deze…
-
- Delicatessen, Kerstspecial, Sashimi
Wakame salade
- €3,15
- Zeewiersalade per 150 gram. Wakame salade, chuka wakame, kuki-wakame salade, wa ka me sa ra ta わかめサラタ.
-
- Vis Roken
Walnut Chips
- €8,95
- Hout van de walnoot(boom) geeft een krachtige rooksmaak die geschikt is voor (rood) vlees zoals steak en wild. Om de rooksmaak wat milder te maken kan walnoot prima worden gemixt met een mildere rookhout soort, zoals appel of kersen.
-
- Vis Roken
Walnut chunks 1,5 KG
- €12,95
- Hout van de walnoot(boom) geeft een krachtige rooksmaak die geschikt is voor (rood) vlees zoals steak en wild. Om de rooksmaak wat milder te maken kan walnoot prima worden gemixt met een mildere rookhout soort, zoals appel, peer of kersen. Enkele blokjes is al voldoende voor een mooie rooksmaak. Te gebruiken in elke (houtskool)barbecue met deksel. Chunks gebruik je voor…
-
- Vis Roken
Whisky barrel Chunks 1,5KG
- €13,95
- Whisky barrel chunks Inhoud ca. 1,5 kg Deze chunks van whiskyvaten, waarin ruim een halve eeuw lang Schotse single malt whisky heeft gerijpt, geven een intens diep en rijk aroma aan je gerechten. Heerlijk voor het roken van rundvlees, wild, vis en kazen. Enkele blokjes is al voldoende voor een mooie rooksmaak. Te gebruiken in elke barbecue met deksel.
-
- Vis Roken
Wine Barrel Chunks 1,5KG
- €13,95
- Wine barrel chunks Inhoud ca. 1,5 kg Deze chunks van oude wijnvaten geven een mooie, rijke smaak aan je gerechten en combineren goed met bourgondische grillades van o.a. varkensvlees en gevogelte. Enkele blokjes is al voldoende voor een mooie rooksmaak. Te gebruiken in elke barbecue met deksel.
-
- Niet op voorraad
- Kant-en-klaar
Wok gerecht met zalm en garnalen
- €1,79
- Per 100 gram
-
-
- Delicatessen, hapjes en meer, Kerstspecial
Wrap mini
- €4,95
- Mini wraps met makreel en zalm, een smaakvolle samensmelting van zeevruchten en tortilla's. Perfect voor feestjes, als voorgerecht of een smakelijke snack. Geniet van de harmonie van smaken in elke hap.
-
- Kerstspecial, Verse Vis, Zalm
Zalm, heel
- €40,00
- Hele zalm gewicht is tussen de 2,5 en 3 kilo Het vlees van kweekzalm is half zacht, vettig en zeer smaakvol. Zalm is geschikt om te stoven, bakken of grillen.
-
- Delicatessen, Gerookte vis, Kerstspecial
Zalmfilet gerookt
- €6,25
- per 100 gram
-
- Verse Vis, Zalm
Zalmforel Rond
- €8,50
- Per stuk à 400-500 gram
-
- Verse Vis, Zalm
Zalmforelfilet
- €4,95
- per stuk
-
- Delicatessen, Gerookte vis, hapjes en meer, Kerstspecial
Zalmmoot peper
- €6,65
- Huisgerookte zalm met citroenpeper, een smaakvolle symfonie van rokerigheid en frisheid. Perfect als voorgerecht, salade topping of als smaakmaker voor diverse gerechten. Een culinaire verwennerij voor fijnproevers en zalmliefhebbers.
-
- Delicatessen, Gerookte vis, hapjes en meer, Kerstspecial
Zalmsnippers
- €7,90
- Per 150 gram
-
- Paas Weekend, Verse Vis, Zeebaars
Zeebaars filet
- €4,95
- Zeebaarsfilet, de culinaire schat uit de zee, betovert met zijn malsheid en rijke smaak. Deze vis is een veelzijdige leegte in de keuken en biedt talloze mogelijkheden voor gastronomisch genot. Of je hem nu simpel bereidt met citroen en kruiden of verwerkt in complexe gerechten, zeebaarsfilet is altijd een smaakvolle keuze voor fijnproevers.
-
- Delicatessen, Kerstspecial, Paas Weekend
Zeekraal
- €3,75
- Per 100 gram
-
- Paas Weekend, Schaal- en schelpdieren
Zeeuwse oesters
- €25,00
- 12 stuks Het neusje van de zalm, de crème de la crème, de Rolls Royce: vele superlatieven worden gebruikt om de smaak van de (Zeeuwse) oester te omschrijven. Bijna alle Zeeuwse oesters komen uit Yerseke, een bedrijvig vissersdorp met de Oosterschelde als achtertuin. Naast de mossel en de Oosterscheldekreeft, nog zo’n heerlijke delicatesse uit Zeeland.
-
- Niet op voorraad
- hapjes en meer, Salade
Zeewierwafels
- €2,75
-
-
- Delicatessen, Haring, Overige vis
Zure haring
- €7,95
- Zure haring in een emmertje, een hartige klassieker met een zoet-zure twist. Perfect om te delen met vrienden en familie, of gewoon als smakelijke snack. Een nostalgische lekkernij die traditie en gezelligheid samenbrengt.
Producten
Dit is waar je door producten in deze winkel kunt bladeren.