• Middeltong
    • Middeltong
    • , ,
    • Middeltong

    • 9,95
    • Per stuk à 200-250 gram Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven
  • Oak Chips
    • Oak Chips
    • Oak Chips

    • 7,95
    • Eikenhout is een zeer veelzijdig rookhout dat fantastisch past bij (rood) vlees, maar ook goed samengaat met varken, wild en vis. Het geeft een milde tot stevige rooksmaak die niet te lang blijft hangen.
  • Oak Chunks 1,5KG
    • Oak Chunks 1,5KG
    • Oak Chunks 1,5KG

    • 8,95
    • Oak Chunks Inhoud ca. 1,5 kg Deze chunks van eikenhout geven een heerlijke rooksmaak aan vele gerechten. Eikenhout is een zeer veelzijdig rookhout dat fantastisch past bij (rood) vlees, maar ook prima samengaat met varken, wild en vis. Het geeft een milde tot stevige rooksmaak die niet te lang blijft hangen. Enkele blokjes is al voldoende voor een mooie rooksmaak. Te gebruiken…
  • Oesters (Zeeuwse)
    • Oesters (Zeeuwse)
    • Oesters (Zeeuwse)

    • 2,10
    • Per stuk Het neusje van de zalm, de crème de la crème, de Rolls Royce: vele superlatieven worden gebruikt om de smaak van de (Zeeuwse) oester te omschrijven. Bijna alle Zeeuwse oesters komen uit Yerseke, een bedrijvig vissersdorp met de Oosterschelde als achtertuin. Naast de mossel en de Oosterscheldekreeft, nog zo’n heerlijke delicatesse uit Zeeland.
  • Patatje (los)
  • Poon, gevildPoon, gevild
    • Poon, gevildPoon, gevild
    • ,
    • Poon, gevild

    • 1,75
    • per stuk à 125 gram Poon heeft een fijne smaak en is zoet-garnaalachtig. De poon kan goed worden gestoofd, gebakken of gerookt.
  • Portobello met zalm 2 stuks
  • Ravigotesaus
    • Ravigotesaus
    • Ravigotesaus

    • 0,201,00
    • Ravigote is een saus op basis van vinaigrette (olie en azijn), afkomstig uit de klassieke Franse keuken. Aan de vinaigrette worden kappertjes, tuinkruiden en gesnipperde ui toegevoegd. Lekker bij kibbeling en lekkerbekjes
  • Remoulade saus
    • Remoulade saus
    • Remoulade saus

    • 0,201,00
    • Remoulade saus wordt ook wel de kibbeling saus genoemd. Topkwaliteit saus die goed past bij diverse vis gerechten.
  • Rolmops, emmer
    • Rolmops, emmer
    • ,
    • Rolmops, emmer

    • 7,95
    • Rolmops in een emmertje, een smaakexplosie in één hap. Deze heerlijke delicatesse biedt zoete en zure tonen, omhuld door de zachte haring. Perfect om te delen met vrienden en familie, of gewoon als smakelijke snack. Een traditionele lekkernij voor liefhebbers van ingelegde vis.
  • Roodbaars filet
    • Roodbaars filet
    • ,
    • Roodbaars filet

    • 5,25
    • per stuk Het visvlees is stevig, met een goede maar niet echt herkenbare smaak. De roodbaars kan goed worden gebakken of gerookt.
  • Roodbaars, rond
    • Roodbaars, rond
    • ,
    • Roodbaars, rond

    • 8,50
    • Per stuk à 600-800 gram Het visvlees is stevig, met een goede maar niet echt herkenbare smaak. De roodbaars kan goed worden gebakken of gerookt.
  • Scheermessen
    • Scheermessen
    • ,
    • Scheermessen

    • 10,95
    • Het scheermes wordt officieel mesheft genoemd en is een tweekleppig schelpdier dat wereldwijd is verspreid. De ensis ensis wordt ook wel het Hollandse scheermes genoemd en deze treft men aan in de wateren van Texel en in de Oosterschelde. Tevens komt dit exemplaar voor in de Atlantische oceaan van Noorwegen tot aan Marokko in de Middellandse zee. Prijs is net…
  • Schelvis filetSchelvis filet
    • Schelvis filetSchelvis filet
    • ,
    • Schelvis filet

    • 2,25
    • Per 100 gram Qua smaak lijkt op die van kabeljauw. Kenners beweren zelfs dat schelvis  met zijn zachte structuur nog lekkerder is.
  • Schol, Rond
    • Schol, Rond
    • , ,
    • Schol, Rond

    • 4,95
    • Per stuk Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden. Hele schol kan het beste gegrild of gebakken worden.
  • Scholfilet
    • Scholfilet
    • ,
    • Scholfilet

    • 3,75
    • Per 100 gram. Het vlees van de schol is mals, zeer smaakvol en ideaal om te bakken of te frituren. Wel kort bakken, anders droogt de schol uit.
  • SliptongSliptong
    • SliptongSliptong
    • ,
    • Sliptong

    • 4,95
    • Per stuk à 150-200 gram De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren worden bereid: bakken, grillen, stomen en stoven.
  • Spekbokking
  • Tarbot, rond met vel
    • Niet op voorraad
      Tarbot, rond met vel
    • , ,
    • Tarbot, rond met vel

    • 6,95
    • Per stuk à 500-600 gram De tarbot word schoon gemaakt en pan klaar gemaakt De smaak van tarbot is erg goed en het vlees is grof van structuur, stevig en wit van kleur. Omdat het visvlees van de tarbot stevig is, leent deze vis zich prima voor veel verschillende bereidingswijzen.