• Kabeljauwfilet
    • Kabeljauwfilet
    • ,
    • Kabeljauwfilet

    • 3,50
    • 100 gram Het visvlees van de kabeljauw is stevig maar laat makkelijk los als de vis gaar is. De smaak van kabeljauw is fijn en eindeloos te combineren. Kabeljauw kan goed worden gebakken, gegrild, gestoofd of gekookt. Kabeljauw wordt vaak gebruikt voor klipvis (gezouten en gedroogde vis), stokvis (gedroogde vis) en zoute vis (vis in pekel).Op de kop van de…
  • Kabeljauwhaas
    • Kabeljauwhaas
    • , ,
    • Kabeljauwhaas

    • 3,50
    • Per 100 gram Het visvlees van de kabeljauw is stevig maar laat makkelijk los als de vis gaar is. De smaak van kabeljauw is fijn en eindeloos te combineren. Kabeljauw kan goed worden gebakken, gegrild, gestoofd of gekookt. Kabeljauw wordt vaak gebruikt voor klipvis (gezouten en gedroogde vis), stokvis (gedroogde vis) en zoute vis (vis in pekel).Op de kop van…
  • Kibbeling kabeljauw
    • Kibbeling kabeljauw
    • , ,
    • Kibbeling kabeljauw

    • 6,5525,20
    • Kibbeling van kabeljauw, een smakelijke verwennerij voor liefhebbers van zeevruchten. Sappige kabeljauwfilet, knapperig gepaneerd en met een vleugje citroen, biedt puur genot in elke hap. Een ware traktatie voor jong en oud.  
  • Kibbeling menu
    • Kibbeling menu
    • ,
    • Kibbeling menu

    • 7,95
    • Proef het verrukkelijke Kibbeling Menu met knapperige kibbeling, frisse salade en goudbruine frietjes. Een smaakvolle traktatie die je niet wilt missen!
  • Kibbelingsaus
    • Kibbelingsaus
    • Kibbelingsaus

    • 0,201,00
    • Kibbelingsaus wordt standaard bij de kibbeling of lekkerbek geleverd.
  • Knoflooksaus
    • Knoflooksaus
    • Knoflooksaus

    • 0,201,00
    • Knoflooksaus kun je bij zóveel verschillende gerechten serveren, en al helemaal als het gaat om snacks zijn er altijd wel liefhebbers van deze pittige saus.
  • Kokkels
  • Langoustines
    • Langoustines
    • ,
    • Langoustines

    • 2,25
    • Per 100 gram Langoustines worden beschouwd als een delicatesse. Het witte visvlees is sappig, lichtelijk zoet en mager. Besprenkel ze met olijfolie en wat fijne kruiden om ze vervolgens onder de grill te leggen: het resultaat is heerlijk.