-
- Kabeljauw, Verse Vis
Kabeljauwfilet
- €3,50
- 100 gram Het visvlees van de kabeljauw is stevig maar laat makkelijk los als de vis gaar is. De smaak van kabeljauw is fijn en eindeloos te combineren. Kabeljauw kan goed worden gebakken, gegrild, gestoofd of gekookt. Kabeljauw wordt vaak gebruikt voor klipvis (gezouten en gedroogde vis), stokvis (gedroogde vis) en zoute vis (vis in pekel).Op de kop van de…
-
- Kabeljauw, Kerstspecial, Verse Vis
Kabeljauwhaas
- €3,50
- Per 100 gram Het visvlees van de kabeljauw is stevig maar laat makkelijk los als de vis gaar is. De smaak van kabeljauw is fijn en eindeloos te combineren. Kabeljauw kan goed worden gebakken, gegrild, gestoofd of gekookt. Kabeljauw wordt vaak gebruikt voor klipvis (gezouten en gedroogde vis), stokvis (gedroogde vis) en zoute vis (vis in pekel).Op de kop van…
-
- Gebakken vis, Kibbeling, Kibbeling/Lekkerbek
Kibbeling kabeljauw
- €6,55 – €25,20
- Kibbeling van kabeljauw, een smakelijke verwennerij voor liefhebbers van zeevruchten. Sappige kabeljauwfilet, knapperig gepaneerd en met een vleugje citroen, biedt puur genot in elke hap. Een ware traktatie voor jong en oud.
-
- Delicatessen, hapjes en meer
Kibbeling piri piri saus
- €4,00
- per 150 gram
-
- Saus
Kibbelingsaus
- €0,20 – €1,00
- Kibbelingsaus wordt standaard bij de kibbeling of lekkerbek geleverd.
-
- Saus
Knoflooksaus
- €0,20 – €1,00
- Knoflooksaus kun je bij zóveel verschillende gerechten serveren, en al helemaal als het gaat om snacks zijn er altijd wel liefhebbers van deze pittige saus.
-
- Paas Weekend, Schaal- en schelpdieren
Kokkels
- €19,95
- Netje 1 kg Het vlees van de kokkel is mager en zeer smaakvol. Kokkels zijn makkelijk te verwerken in visschotels zoals paella.
-
- Delicatessen, Paas Weekend, Salade
Krabsurimi salade
- €4,45
- 150 gram
-
- Diepvries, Schaal- en schelpdieren
Kreeft, diepvries
- €19,95
- per stuk
-
- Gebakken vis, Snacks
Kroket
- €2,25
-
- Paas Weekend, Schaal- en schelpdieren
Langoustines
- €2,25
- Per 100 gram Langoustines worden beschouwd als een delicatesse. Het witte visvlees is sappig, lichtelijk zoet en mager. Besprenkel ze met olijfolie en wat fijne kruiden om ze vervolgens onder de grill te leggen: het resultaat is heerlijk.
Producten
Dit is waar je door producten in deze winkel kunt bladeren.