• Middeltong
    • Middeltong
    • , ,
    • Middeltong

    • 9,95
    • Per stuk à 200-250 gram Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de oven
  • Oak Chips
    • Oak Chips
    • Oak Chips

    • 7,95
    • Eikenhout is een zeer veelzijdig rookhout dat fantastisch past bij (rood) vlees, maar ook goed samengaat met varken, wild en vis. Het geeft een milde tot stevige rooksmaak die niet te lang blijft hangen.
  • Oak Chunks 1,5KG
    • Oak Chunks 1,5KG
    • Oak Chunks 1,5KG

    • 8,95
    • Oak Chunks Inhoud ca. 1,5 kg Deze chunks van eikenhout geven een heerlijke rooksmaak aan vele gerechten. Eikenhout is een zeer veelzijdig rookhout dat fantastisch past bij (rood) vlees, maar ook prima samengaat met varken, wild en vis. Het geeft een milde tot stevige rooksmaak die niet te lang blijft hangen. Enkele blokjes is al voldoende voor een mooie rooksmaak. Te gebruiken…
  • Oesters (Zeeuwse)
    • Oesters (Zeeuwse)
    • Oesters (Zeeuwse)

    • 2,10
    • Per stuk Het neusje van de zalm, de crème de la crème, de Rolls Royce: vele superlatieven worden gebruikt om de smaak van de (Zeeuwse) oester te omschrijven. Bijna alle Zeeuwse oesters komen uit Yerseke, een bedrijvig vissersdorp met de Oosterschelde als achtertuin. Naast de mossel en de Oosterscheldekreeft, nog zo’n heerlijke delicatesse uit Zeeland.
  • Patatje (los)
  • Poon, gevildPoon, gevild
    • Poon, gevildPoon, gevild
    • ,
    • Poon, gevild

    • 1,75
    • per stuk à 125 gram Poon heeft een fijne smaak en is zoet-garnaalachtig. De poon kan goed worden gestoofd, gebakken of gerookt.
  • Portobello met zalm 2 stuks
  • Ravigotesaus
    • Ravigotesaus
    • Ravigotesaus

    • 0,201,00
    • Ravigote is een saus op basis van vinaigrette (olie en azijn), afkomstig uit de klassieke Franse keuken. Aan de vinaigrette worden kappertjes, tuinkruiden en gesnipperde ui toegevoegd. Lekker bij kibbeling en lekkerbekjes
  • Remoulade saus
    • Remoulade saus
    • Remoulade saus

    • 0,201,00
    • Remoulade saus wordt ook wel de kibbeling saus genoemd. Topkwaliteit saus die goed past bij diverse vis gerechten.